"Som el que llegim"

diumenge, 15 de desembre del 2013

La Companyia del Nyiguit representa "El Cafè de la Granota" al nostre centre


Després d'haver treballat els contes de l'obra El Cafè de la Granota, de Jesús Moncada, durant el primer trimestre, no hem pogut tindre un colofó més esplèndid que la presència, a l'institut, de la Companyia del Nyiguit, que ens ha delectat amb la representació de la major part dels contes de l'obra.

La sessió tingué lloc dijous 12 de desembre i hi assistiren els alumnes de 2n de batxillerat (que l'acaben de llegir) i també els de 1r (que la llegiran el curs que ve). Els alumnes s'ho van passar molt bé. Podríem dir que, a més de no fer classe, van xalar de valent amb la ironia, el sentit de l'humor i la bona connexió que en tot moment van saber establir els actors, un dels quals va ser alumne del centre.

Des d'aquí, recomanem este espectacle perquè és una manera que els alumnes se puguen atansar al teatre. I malgrat la mínima escenografia i vestuari, el resultat final té un nivell de qualitat (interpretatiu, vocal i musical) molt elevat. El diàleg final amb els alumnes és un complement ideal a l'activitat. 

Volem donar les gràcies a la Companyia per l'esforç fet i per les facilitats que ens han donat en la contractació, així com també volem felicitar-los per atrevir-se a adaptar al teatre una obra literària i fer-la propera al públic juvenil. També hem d'agrair l'esforç del centre -en concret, de la directiva- pel fet de contractar els serveis de la Companyia. Esperem un altre any poder gaudir novament d'un espectacle dels seus. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada